Browser Tip

Door gelijktijdig 'CTRL met +' in te toetsen vergroot je het browser scherm. Door gelijktijdig 'CTRL met -' in te toetsen verklein je het browser scherm.

Aangesloten bij:Website door:

NK 2006 en genodigden

NK'sDe NK wordt gehouden van 8 t/m 18 mei 2006. De NK-Multi en de NK-Club zal dit jaar tegelijk op Terlet worden gehouden.

Voor de NK-Club geldt alleen dit jaar nog een overgangsregeling voor de toelatings-eisen. Vanaf volgend jaar (dus voor nk's vanaf 2007) zullen de eisen voor de NK-Club gelijk getrokken worden met die voor de NK-Multi.

In de genodigden lijst is aangeven waar iemand voor is uitgenodigd.

Onjuistheden of vragen aub mailen naar CW&S

De toelatingseisen voor de NK2006 zijn:
NK-Multi
Een vlieger is gerechtigd aan de NK-Multi deel te nemen indien hij minimaal voldoet één van de eisen:
1. Tenminste 70 % van de som van de dagmaxima van een Grote binnenlandse Wedstrijd of de NK-Club in de afgelopen twee jaar met een minimum van 3 wedstrijddagen en tenminste 8 deelnemers.
2. Tenminste 70 % van de som van de dagmaxima van een Grote buitenlandse meerdaagse Wedstrijd in de afgelopen twee jaar met een minimum van 3 wedstrijddagen en tenminste 8 deelnemers.
3. Tenminste 50% van de som van de dagmaxima NK-Multi in de afgelopen twee jaar.

NK-Club
Een vlieger is gerechtigd aan de NK-Club deel te nemen indien hij minimaal voldoet één van de eisen:
1. Tenminste 50 % van de som van de dagmaxima van een Grote binnenlandse Wedstrijd in de afgelopen twee jaar met een minimum van 3 wedstrijddagen en tenminste 8 deelnemers.
2. Tenminste 50 % van de som van de dagmaxima van een Grote buitenlandse meerdaagse Wedstrijd in de afgelopen twee jaar met een minimum van 3 wedstrijddagen en tenminste 8 deelnemers.
3. Deelname aan een NK-Multi of NK-Club in de afgelopen twee jaar.