Browser Tip

Door gelijktijdig 'CTRL met +' in te toetsen vergroot je het browser scherm. Door gelijktijdig 'CTRL met -' in te toetsen verklein je het browser scherm.

Aangesloten bij:Website door:

Wildcards NK 2022

NK'sDe Commissie Wedstrijd & Selectie is verheugd dat dit jaar op donderdag 26 mei t/m 4 juni 2022 vol goede moed weer een Nederlands Kampioenschap op zweefvliegcentrum Terlet kan worden georganiseerd. De organisatie ligt wederom in handen van de Gelderse Zweefvliegclub maar dit jaar met Rik de Lange als wedstrijdleider.
Omdat er in de afgelopen jaren door Covid-19 weinig mogelijkheden zijn geweest voor vliegers om zich te kunnen kwalificeren voor deelname aan de NK, heeft de CW&S dit jaar besloten dat, naast de genodigden op de lijst van 2022 en 2021, nu ook de vliegers op de genodigdenlijst van 2020 zich zonder wildcard mogen aanmelden voor deelname aan de NK van 2022. Kort samengevat: Mocht je dus in 2020 al op de genodigdenlijst hebben gestaan is het dus dit jaar niet nodig om een wildcard aan te vragen om deel te kunnen nemen. Daarnaast is er de mogelijkheid, voor iedereen die nog niet NK gekwalificeerd is in 2020 of in 2022 maar wel mee wil doen, om een wildcard aan te vragen bij de CW&S via cws.secr@gmail.com. Deze aanvragen worden dan individueel door de CW&S beoordeeld op bijvoorbeeld voldoende wedstrijdervaring om veilig mee te kunnen doen in een, dit jaar, zeer druk wedstrijdveld.
Voor meer informatie en inschrijving zie http://www.nkzweefvliegen.nl voor de NK organisatie en de lijst van genodigden op Zweefvliegwedstrijden.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.

Waardering

Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.